Vóór 15:00 uur besteld? Vandaag verzonden.

Gratis verzending vanaf €50,-

0

Uw winkelwagen

Verder winkelen

6 stappenplan voor een mooie huid

Wusala Alibeyli Huidtherapeut

Skincare routines vliegen je waarschijnlijk om je oren heen. De juiste verzorging kan heel wat doen voor je huid, maar welke producten heb je nodig? En in welke volgorde? Bij Aphrodite Clinic hebben wij onze eigen skincare routine: onze huidtherapeuten maken gebruik van onderstaand stappenplan, jij nu ook?

 

Stap 1: reinigen

Een goed begin is het halve werk. Met een goede reiniger dat past bij jouw huidtype begin je de eerste stap van jouw routine op de beste manier. Gedurende de dag stapelen dode huidcellen, talg en vuil op. Een goede reiniging is daarom dan ook een essentieel onderdeel van jouw routine. Door niet goed te reinigen gaat je huid er vaak wat dof uitzien en kunnen er sneller onzuiverheden ontstaan. Onze cleansers zijn er voor verschillende huidtypen en reinigen de huid optimaal zonder het te beschadigen.

 

Stap 2: vitamine C

Vitamine C serum, ook wel een antioxidant genoemd. Vitamine C serum zorgt ervoor dat schadelijke factoren zoals uv-stralen (zonneschade) en vervuilingen uit de lucht geneutraliseerd worden. Hiermee voorkom je huidveroudering, hydrateer je de huid verminder je roodheid en verbeter je de helderheid van je huid. Onmisbaar onderdeel van jouw routine dus. In ons assortiment bieden wij verschillende vitamine C serums aan.

 

Stap 3: hydraterend serum

Het hydrateren van de huid vinden wij persoonlijk een van de belangrijkste onderdelen van een huidverzorgingsroutine. Een serum met hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid voldoende voorzien wordt van vocht. Met name in de winter is dit een belangrijk onderdeel, om te voorkomen dat de huid door de kou uitdroogt. Daarnaast zorgt hyaluronzuur er voor dat de huid er stralend en gehydrateerd uit ziet en versterkt het tegelijkertijd ook de buitenste huidlagen. Aphrodite Skin Products heeft ook voor jouw routine een bijpassend hydraterend serum.

 

Stap 4: moisturize

Een moisturizer helpt dat vocht beter wordt opgenomen in de huid en zorgt ervoor dat de huid haar eigen huidvetten goed kan blijven produceren. Voorkom jeuk, schilfers en een doffe huid door ook een moisturizer aan jouw routine toe te voegen. Voor ieder huidtype is er een geschikte moisturizer.

 

Stap 5: zonnebescherming

Om te voorkomen dat de huid beschadiging van de zon oploopt is het goed om elke dag, misschien zelfs een aantal keer per dag, SPF aan te brengen. SPF zorgt ervoor dat de huid beschermd wordt tegen schadelijke uv-stralen. Deze stralingen kunnen ervoor zorgen dat de huid sneller tekenen van huidveroudering laat zien en kan zorgen voor verschuivingen van pigment. Voorkomen is beter dan genezen, en met een SPF bescherm je jouw huid tegen zonneschade. Welke SPF past het best bij jouw huid?

 

Stap 6: retinol

Retinol is een effectief product dat alleen ’s avonds aangebracht dient te worden. Retinol helpt met het tegengaan van fijne lijntjes en rimpels en stimuleert de collageen aanmaak, we kunnen dus zeggen dat dit product houdveroudering tegengaat. Retinol werkt ook goed bij een acne-gevoelige huid, eczeem en vermindert huidverkleuringen. Wij hebben een speciaal plekje in ons hart voor Retinol.

 

Aphrodite adviseert deze producten voor een mooie huid

C-Tetra Cream
C-Tetra Cream geschikt voor alle huidtypen
€42,95
50ml
C-Tetra Luxe
C-Tetra Luxe geschikt voor alle huidtypen
€59,95
30ml
Pure C15
Pure C15 versterkt het natuurlijke afweersysteem van de huid
€46,95
2x 15 ml